Workshops

 

Het geheim van goede speculaas

Met vrienden – In een sessie van 2u bakken we samen speculaas en aan de hand van mijn story gaan we op zoek naar de ingrediënten van jouw speculaas!

Met collega’s – We gaan samen kneden, de warme koeken uit de oven halen en … vertellen… het verhaal van mijn speculaas is de aanzet om het over jullie verhaal te hebben: welke ingrediënten smaken er door in jullie verhaal, jullie dienst of product? Weten alle collega’s hoe de bedrijfsgeschiedenis in elkaar steekt? Vanwaar komen jullie, waar gaan jullie naartoe? Gebruikt iedereen diezelfde ingrediënten als hij met klanten of leveranciers spreekt?

In overleg met jullie bepalen we de krijtlijnen van ons gemeenschappelijk verhaal: het begint in een keuken, met de handen in het deeg en het eindigt één of meerdere uren/sessies later met een verse visie, missie of waardenkaart voor het team of het hele bedrijf. Dit is maatwerk waar ik graag eerst geheel vrijblijvend eens voor langskom.

De komende weken verschijnen hier nieuwe producten zoals speltspeculaas, Betse Authentijdjes, Authentijd met honing… En natuurlijk heeft Sinterklaas beloofd dat hij de speculatier een authentieke speculaas van zijnen persoon zal bezorgen. Iets om naar uit te kijken!